İzmirden Dünyaya Açılan Termosan Firması Hedef Büyüttü

İzmir"de faaliyet gösteren "Termosan" adlı soğutma firması dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Kurumsal çalışmaları ile müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Termosan, "Dünyada da varız" parolası ile üretimlerini gerçekleştiriyor.

İzmir'de faaliyet gösteren 'Termosan' adlı soğutma firması dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Kurumsal çalışmaları ile müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Termosan, 'Dünyada da varız' parolası ile üretimlerini gerçekleştiriyor.

Bundan sonraki çalışmalarını bir adım daha yukarı taşımak istediklerinin dile getiren Kılıç, ürünlerini dünyaya satmayı hedeflediklerini bunun için yeterli donanıma sahip olduklarını söyledi. İzmir 1. Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaları ve yeni sloganlarıyla var olacaklarını bildiren Termosan Müdürü Hasan Kılıç, profesyonel ve sağlam adımlarla sektörde var olacaklarını bildirdi.

Ürünlerinin son aşamaya kadar kalite öncelikli üretildiğini kaydeden Kılıç, "Türkiye genelinde her noktada uluşabilecekleri servis ağına sahibiz. Senelere dayanan müşteri memnuniyeti ve dostluklarla günümüze kadar sağlıklı adımlarla geldik" dedi.

Pasta, çikolata, dondurma, market dolaplarının da olduğu geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını aktaran Hasan Kılıç, müşteri memnuniyetinin öncelikleri olduğunu dile getirerek, en önemli rahatsızlıklarının ise merdiven altı üretim yapan işletmelerin ürettiği kalitesiz ürünler olduğunu belirtti.

Kılıç, bu tip işletmelerin sektöre zarar verdiğine dikkat çekerek, tepkisini, "Bu tür işletmeler bizim de karşımıza çıkıyor ve müşteriye zarar veriyorlar. Bilinçsiz tüketici fiyatların uygunluğundan hemen aldanabiliyor. Tabiki doğru malzeme doğru yerde kullanılmazsa sonuç müşteri açısından kötü olacaktır" sözleriyle gösterdi.

Muammer Koç tarafından kurularak faaliyete geçen Termosan, soğutma alanında çalışan bir işletme olarak kuruldu. Soğutma alanında tecrübesi, bilgi birikimi ve müşteri memnuniyeti ile dikkat çeken Termosan, 1985 yılından itibaren hizmet veriyor.